Under pågående utveckling!

Under pågående utveckling!

torsdag 5 april 2012

HJÄLP, hinner inte....

.....varken läsa alla intressanta bloggar eller skriva själv. Jag förstår inte det här. Nu när jag slutat jobba och bara ska ägna mig åt mig själv och mina intressen. Tiden rinner iväg och almanackan har aldrig varit så full! Det har jag i och för sig hört tidigare, att det finns inga som är så upptagna som pensionärer och så är det!

De flesta fröer är i jorden och en hel del är också utskolat. Mycket ska grävas upp i rabatterna och delas för eventuellt kommande försäljningar. Alla gamla perenner är nerklippta och alla gamla löv och växtrester är ihopräfsade och bortkörde och så här mycket har vi väl tidigare inte gjort i början av april så kanske är det så att vi hinner i alla fall!
I går fick vi ett brev med sticklingar av 12 olika salix från forumvännen Lotte i Skåne, jättespännande!

På söndag åker vi en tur till Skottland och säkert kommer det en och annan liten planta med hem. Kommer hem på onsdag och åker till mässan på torsdag. Någon mer som är där då? Kanske kan vi morsa någonstans, kanske ta en fika?


Så kanske är det så att jag hinner en hel del men måste kanske lära mig prioritera eller vara nöjd med det som faktiskt blir gjort! Resten kan vänta!

Varmt välkommen till oss ni nya följare!

evab

4 kommentarer:

 1. så kul att fara till Skottland, till det gröna, för grönt är det där.
  En underbar fin påsk önskar jag dig!!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att åka till Skottland:) Vi har våra planer vi också att åka dit i vår, vi får se hur det blir;)) Till mässan i Älvsjö ska vi i alla fall:) torsdag eftermiddag och fredag har vi tänkt:) Kanske vi kan ses, det hade varit kul:) Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 3. Låter sannerligen som en trevlig pensionärstillvaro att få sticka iväg till Skottland! Njut!

  Glad Påsk!
  Märit

  SvaraRadera
 4. Ha,ha, ja det är nog så! Pappa sa alltid samma sak, tiden bara rusar iväg när man slutet jobba (:D Ha det så härligt och en riktigt Härlig Påskhelg!

  SvaraRadera