Under pågående utveckling!

Under pågående utveckling!

söndag 21 april 2013

Nya jalusier, fiskbegravning och exotiska djur


Helgen började med att Sören bytte ut våra gamla möra jalusier. Ett ganska halsbrytande projekt på hög höjd utan skyddsnät!
 


  
På lördag eftermiddag kom barnbarnet Emma, 6 år, för att stanna över natten. På kvällen blev det bubbelbad och sedan sova i våra sängar.Som de flesta yngre barn så vaknade hon förståss, utifrån våra mått mätt, ganska tidigt så det blev lite barntv i sängen. Sedan traditionell frukost med kokt ägg och leverpastej.
Det fina vädret gjorde att vi jobbade lite i trädgården på förmiddagen. I stora dammen hittade vi 3 döda fiskar och vad ska då en 6-åring göra? Jo naturligtvis begrava dem. Här har de fått en sten och en kotte som dekoration.

 
Sen blev det en utflykt till Nadine och hennes exotiska djur. Först träffade vi den här stora kamelen som för tillfället var ganska lat och helst ville ligga. Hon hade också en kompis i samma hage, en dromedar. Här bekantar sig Emma med kamelen på lite avstånd.

 I nästa hage träffade vi tre underbara alpackor. Justin och Emma fattade tycke för varandraHär kan man tydligt se vilka enorma djur kameler och dromedarer är. (Men bajset är mindre än älgens!)
 
Emma undrade om vi var på en bondgård och det kunde vi ju inte förneka. Vi hälsade också på får och fjällkor.
Nu är det så många olika växter som blommar så det är lite svårt att presentera aktuell blomning men här är i alla fall en attraktiv birestaurang.Eva o Sören

2 kommentarer:

  1. Usch, jag hade då inte vågat att stå på stege så högt:( Är extremt höjdrädd. Va mysigt att ha barnbarnet på besök:) Kan förstå att det var spännande att träffa både kameler och alpackor:) Ha det gott/Monne

    SvaraRadera
  2. Söta typer! Oj, oj. Fint att vara barnbarn hos er. :-)

    SvaraRadera